dodoakco ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلام دوستان بنده با توجه به مقالاتی که در مورد سئو خوندم شاخه بندی و url های آن ها را ب گونه زیر انجام دادم آیا روش بنده صحیح است digital-accessories-computer-mousse-a4tech/5-wireless-mouse-a4tech-g9-110f.html اما مورد بعدی عنوان متا من موس a4tech g9-110نظر شما در مورد فارسی و انگلیسی بودن چی هست که البته من یه جا خوندم گوگل از مترجمش استفاده می کنه توضیحات متا همخرید موس a4tech g9-110 وایرلس وی ترک قیمت a4tech g9-110 برای جدا کردن کلمه ها در توضیحات از , استفاده کنم ممنون از توجه شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 در متاها همون چیزی رو بنویسین که در توضیح بلند نوشتین و سعی کنین چیزی باشه که کاربر سرچ می کنهمثلا اگر اکثرا سرچ می کنن موس جی 9 همین رو بزنین اگر می زنن g9 اینجوری بزنین و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 ایکاش طریقه صحیح وارد کردن یک محصول رو یکی از دوستانی که سئو پرستا رو خوب بلده را یاد بده من یکی دو سال هستش از پرستا استفاده میکنم تو قسمت یو آر ال ها بلد نبودم بومی سازی کنم فکر کنم خیلی تو سرچ گوگل تاثیر داره مورد دوم اینکه به نظرم سایتهای که دامنه com دارند بهتر سئو میشن احتمالا به خاطر تحریم ایران چون .ir هستش الان گوگل آنالیز رو هم باید با قند شکن وارد بشیچون ایران در لیست تحریمه این شرکته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 در متاها همون چیزی رو بنویسین که در توضیح بلند نوشتین و سعی کنین چیزی باشه که کاربر سرچ می کنهمثلا اگر اکثرا سرچ می کنن موس جی 9 همین رو بزنین اگر می زنن g9 اینجوری بزنین و...برای جدا سازی جملات بهتر از چی استفاده کنم نظرتون درباره url چیست ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 برای جدا سازی جدا سازی ،من خودم از یو ار ال انگلیسی استفاده می کنم اما اکثرا می گن فارسی باشه بهترهولی یک بدی که داره این هست که اگر جایی بخوای لینکی بدی که یو آر ال فارسی باشه کاربرای آماتور اصلا متوجه اون لینک نمی شن و ورودی از طرفشون نخواهی داشتیا جایی بخوای لینک ثبت کنی همش باید دوبار لینک رو کپی پیست کنی و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مهر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 برای جدا سازی جدا سازی ،من خودم از یو ار ال انگلیسی استفاده می کنم اما اکثرا می گن فارسی باشه بهترهولی یک بدی که داره این هست که اگر جایی بخوای لینکی بدی که یو آر ال فارسی باشه کاربرای آماتور اصلا متوجه اون لینک نمی شن و ورودی از طرفشون نخواهی داشتیا جایی بخوای لینک ثبت کنی همش باید دوبار لینک رو کپی پیست کنی و...خیلی بحث گیج کننده ای است من با سرچ تو گوگل دیدیم هم سایت های با url فارس و هم انگلیسی تونستن رنک خوبی داشته باشنبا توجه به مقاله هایی که خوندم نوشته بودن فرق زیادی نداره mouse-price-list/3-wireless-mouse-a4tech-g11-200-price.html نظرتون درباره این url چی هست ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 خوبهفقط نکته آخر اینکه حواست باشه اگر از یو ار ال انگلیسی استفاده کردی غلط املایی نداشته باشهمثلا اگر watch هست بزنی wach توی کلمات پیشنهادی گوگل watch رو پیشنهاد می ده!خود گوگل متن و عنوان و آدرس رو با هم مچ می کنه بقیه اش دیگه می رسه تو مسائل فنی سئو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 اگر فارسی باشه میتونی انگلیسی هم بنویسی در قسمت تنظیمات محصولات جدا کننده رو کاما انتخاب کردم اما وقتی کالای ثبت میکنم ارور میده مجبور شدم دوباره برگردونم به خط تیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 در متاها همون چیزی رو بنویسین که در توضیح بلند نوشتین و سعی کنین چیزی باشه که کاربر سرچ می کنهمثلا اگر اکثرا سرچ می کنن موس جی 9 همین رو بزنین اگر می زنن g9 اینجوری بزنین و...خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .