aminamin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 سلامموقع خرید از فروشگاه وقتی که فرم خرید فوری را پر میکنیمم یعنی این فرم http://localhostr.com/file/GLPPFjO/FireShot%20Screen%20Capture%20060%20-%20%20-%20%20%20-%20shop_joomlafars_ir_order-opc_php.png بعد که روی پرداخت کلیک میکنیم به صفحه پرداخت وارد نمیشه به جاش این صفحه نمایش داده میشه http://localhostr.com/file/FlEMTPI/FireShot%20Screen%20Capture%20059%20-%20%20-%20%20%20-%20shop_joomlafars_ir_authentication_php_backorder_php.png چیکار میشه انجام داد مستقیم وارد صفحه پرداخت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 دوست عزیزم شما وقتی فرم رو پر میکنی باید یک دفعه روی کلید ذخیره بزنی تا وارد حسابت بشی بعدش روی پرداخت کلیک کنی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2012 ذخیره را هم میزنم ولی بازم صفحه باز نشد گزارش ذخیره اطلاعات هم را بهم میده ولی روی پرداخت که میزنم دوباره صفحه تکرار میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 سلام خواهشن یکی جواب بده الان نزدیک به یک هفته هست کسی جواب نداده من هر سری فرم را پر میکنم و دکمه ذخیره را میزنم مجددا صفحه تکرار میشه . بازم پر میکنم بازم تکرار میشه لطفا یه بار شما تست کنید ممنون میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 مرورگرتون چیه؟با یک مرورگر دیگه امتحان کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 من تست کردم فروشگاهتون هیچ مشکلی نداشت. کاملا سالمه و تمامی مراحل به درستی انجام میشه. احتمالا مشکل از مرورگرتونه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .