saman_e_rsa ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 تست شده تا نسخه 1.6.0.14prestashop.zip واکنش ها : sokhan و omidmeftahi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 میشه این ماژول توضیح بدینمنظورم کارمزد و ...نماد میخواد یانه....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 ماژول ایران کیش هم نماد میخواد دیگه سیستم شاپرک هستش و طرف قرار داد بانکهای صادرات و چند تا بانک دیگه است و کارمزد نداره در کل درگاه خوبیه اگر میخواید بدون نماد کار کنید باید پی لاین استفاده کنید یا جهان پی واکنش ها : nmh13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladfergie ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 با سلام بنده این ماژول رو نصب کردم الان کد مرچنت میخواد خب چنین کدی از بانک تجارت برای من ارسال نشده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 به بانک مراجعه کنید و از اون ها سوال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 با سلاممن الان ماژول درگاه ایران کیش رونصب کردمشناسه درگاه می خواد.؟؟؟ از کجا بیارم ؟؟؟ایمیلی که بانک فرستاده فقط کد پذیرنده ، رمز عبور و شماره حساب داره . اینا کجا استفاده میشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrang ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 با سلاممن الان ماژول درگاه ایران کیش رونصب کردمشناسه درگاه می خواد.؟؟؟ از کجا بیارم ؟؟؟ایمیلی که بانک فرستاده فقط کد پذیرنده ، رمز عبور و شماره حساب داره . اینا کجا استفاده میشه؟؟؟ با سلام و ادب منم همچین مشکلی داشتم باید در سامانه ی جدید ایران کیش ثبت نام کرد و کد و شناسه کاربری جدید ساخته بشهhttps://mrs.irankish.com/Mrs/Account/Loginاز این لینک مراجعه کنید دکمه ی ثبت نام بزنید کد ملی میخواد بعد کل اطلاعاتتون رو براتون میاره اگه سوالی بود در خدمتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamadj ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 سلام با پشتیبان تماس بگیرید کامل راهنمایی میکنن....من استفاده میکنم عالیه...سامانه خوبی هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdijafari ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام به جای کد درگاه همون کد پذیرنده را بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdijafari ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام به جای لوگوی درگاه بانک سپه علامت سوال میاد باید چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
silo ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 سلام به جای کد درگاه همون کد پذیرنده را بزنید سلام من کد پذیرنده که چهار رقمه می زنم و تنظیم هم میشه ولی اتفاق خاصی نمیفته بعدش تو صفحه اصلی ماژول ها این پیغام میاد که ماژول درگاه پرداخت ایران کیش تنظیم نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .