m.lover ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلامدوستتان من یه ماژول میخوام که شبیه ماژول این سایتی که در زیر میذارم باشه که با تیک زدن تو هر بخش محصولات مربوط به همون بخش نمایش داده بشهhttp://www.atrafshan.ir/products/perfume?sort=most-view&price%5Bmin%5D=&price%5Bmax%5D=&q=&sort=most-view نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 خوب اینو خوده پرستاشاپ داره تو بخش جستجوی ناوبری لایه ایی واکنش ها : m.lover 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.lover ارسال شده در مهر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 خب این ماژول کجاست دقیقمن موقه بروزرسانی کردن ماژول ها گفتم همه رو بروز رسانی کنهمه درست بروز شدن ولی این ماژول جستجو لایه ای نهالانم توش میرم نوشتهیک بازسازی شبانه مورد نیاز استچیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.lover ارسال شده در مهر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 میگید پرستا شاپ خودش داره پس چرا تو سایت من جایی این نوع جسنجو وجود ندارهir-kala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 اگر ندارد از سایت پرستاشاپ دانلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 اگر براتون مقدوره سطح دسترسی بدین نگاه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saraiii ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام عزیزانلطفا بگید آیا میشه تو پرتساشاپ هم مانند ووکامرس از ویژگی ها به این صورت که در محصول زیر نشون می دم استفاده کرد؟wwww.ashraafi.com/product/ulysse-nardin-s0016/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام.کدوم قسمت ویژگی ها منظورتونه؟نمایش یا فیلتر ویژگی ها؟به هر حا ل جفتش آره.فیلتر ستون راست با استفاده از ماژول جستجوی لایه ای قابل پیاده سازیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .