heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 سلاممن میخوام پربازدید ترین محصولات رو داخل ستون راست یا چپ سایتم نمایش بدمماژول خاصی برای این کار وجود داره؟یا تکنیکی چیزیممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 پرفروش ترین محصولات از ماژول های پیش فرض هست. فکر کنم برای یک فروشگاه پرفروش ترین مهم تر باشه تا پربازدیدترین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 پرفروش ترین محصولات از ماژول های پیش فرض هست. فکر کنم برای یک فروشگاه پرفروش ترین مهم تر باشه تا پربازدیدترین.بله درسته دانوش جاناما من هنوز فروش رو شروع نکردم ، به همین دلیل میخوام که ستون راست سایت خالی دیده نشهو وقتی که فروش انجام شد جای پربازدیدترینها ، پر فروشترینها رو قرار میدماما الان مهمه که سایت خالی دیده نشه یک طرفش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 من جستجو کردم و ماژولی در این زمینه وجود نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 با سلام می تونی خودت یه حساب کاربری باز کنی 2/3 تا خرید کن مشکل ت حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 با سلام می تونی خودت یه حساب کاربری باز کنی 2/3 تا خرید کن مشکل ت حل بشه فکر خوبیه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .