amirjani ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 سلام به دوستان عزیزمن خیلی دنبال این موضوع گشتم اما متاسفانه جایی چیز خاصی پیدا نکردم در موردشمن یه سری محصول دارم که هم به صورت تکی فروش داره هم در صورتی که در کنار هم قرار بگیره میشه بسته محصولاتاما متاسفانه زمانی که یک بسته تعریف میکنم اصلا نمیشه کاری روش انجام داددر صورتی که انبار مشترک براشون تعریف کنم هیچ اتفاقی نمیفته و به مشکلاتم اضافه هم میشهوقتی بسته تعریف میکنم فقط توی مشخصات محصول عکس یکی از محصولات رو نشون میده، تعدادشون زمانی که از بسته میخوام بفروشم کم نمیشه و کلا هیچ کاربردی ندارهکسی از دوستان تا حالا با بسته ها و انبارداری کار کرده؟کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟آیا آموزش خاصی در این خصوص هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 سلام دوبارهکسی از دوستان با ترکیب و بسته محصولات کار نکرده؟بیخیال این توانایی پرستا بشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 سلام به دوستان عزیزمن خیلی دنبال این موضوع گشتم اما متاسفانه جایی چیز خاصی پیدا نکردم در موردشمن یه سری محصول دارم که هم به صورت تکی فروش داره هم در صورتی که در کنار هم قرار بگیره میشه بسته محصولاتاما متاسفانه زمانی که یک بسته تعریف میکنم اصلا نمیشه کاری روش انجام داددر صورتی که انبار مشترک براشون تعریف کنم هیچ اتفاقی نمیفته و به مشکلاتم اضافه هم میشهوقتی بسته تعریف میکنم فقط توی مشخصات محصول عکس یکی از محصولات رو نشون میده، تعدادشون زمانی که از بسته میخوام بفروشم کم نمیشه و کلا هیچ کاربردی ندارهکسی از دوستان تا حالا با بسته ها و انبارداری کار کرده؟کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟آیا آموزش خاصی در این خصوص هست؟ سلام، خواهشا جواب بدید، این مشکل منم هست.مخصوصا اینکه توی مشخصات بسته، فقط 3تا از محصولات رو میاره، همشو نمیاره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام، خواهشا جواب بدید، این مشکل منم هست.مخصوصا اینکه توی مشخصات بسته، فقط 3تا از محصولات رو میاره، همشو نمیاره! منم این مشکل رو دارم پستم گذاشتم ولی کسی جواب نمیده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .