igifar ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 سلام برای انتقال یک سایت از یک هاست به هاست دیگر جه کار باید کرد؟نگید توی انجمن سرچ کنید که نیست واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminmir ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 اگه دومین عوض نمیشههمهی فایلها رو زیپ کنید تو هاست جدید اکسترکت کنیداز دیتابیس خروجی بگیرید و تو دیتابیس هاست جدید ایمپورت کنیددسترسی به دیتابیس رو اصلاح کنید واکنش ها : salambaba.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 سلام برای انتقال یک سایت از یک هاست به هاست دیگر جه کار باید کرد؟نگید توی انجمن سرچ کنید که نیستسلام کنترل هاستتون چی هست اموزش های لازم رو میزارم براتون.اگر پاسخ دوستمون کامل نبوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 direct admin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2015 سلاممعمولا هاستینگ ها انتقال اطلاعات رو خودشون رایگان براتون انجام میدن موفق باشید واکنش ها : salambaba.com و almarket.ir 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 direct adminسلام این صفحه میتونه بهتون کمک کنه.http://my.mihanwebhost.com/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 من هاست به هاست کردم .الان این پیغام رو نشان میدهWarning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/almarke1/domains/almarket.ir/public_html/config/config.inc.php on line 34Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/almarke1/domains/almarket.ir/public_html/config/config.inc.php on line 35Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/almarke1/domains/almarket.ir/public_html/config/config.inc.php on line 36Fatal error: Uncaught --> Smarty: unable to write file /home/almarke1/domains/almarket.ir/public_html/cache/smarty/compile/e0/62/ed/wrt55d5d7bc141b02_54548482 <-- thrown in/home/almarke1/domains/almarket.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 46 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 احتمالا با یکبار پاک کردن حافظه موقت از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 مشکل اینکه که صفحه وقتی آدرس صفحه مدیریت رو وارد می کنم .این پیغام رو نشون میدهاین پیغام هم توی بخش کاربری و هم مدیریت ظاهر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminmir ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 به هاستتون بگید ini_set() رو فعال کنه و مجدد تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان بنده سایت خودم رو از یک هاست به هاست دیگر انتقال دادم و اینکه نیم سرور ها هم ست شده و با whois نیم سرورهای جدید نمایش داده میشه اما همچنان سایت از سرور قبلی لود میشه من با تغییرات عکس ها از طریق ftp هاست جدید و عوض کردن نام بخش مدیریت "admin" متوجه شدم که هنوز از هاست قدیم باز میکنه امکان داره با تغییر dns ها همچنان احتیاج به زمان باشه که سایت منتقل بشه به هاست جدید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان بنده سایت خودم رو از یک هاست به هاست دیگر انتقال دادم و اینکه نیم سرور ها هم ست شده و با whois نیم سرورهای جدید نمایش داده میشه اما همچنان سایت از سرور قبلی لود میشه من با تغییرات عکس ها از طریق ftp هاست جدید و عوض کردن نام بخش مدیریت "admin" متوجه شدم که هنوز از هاست قدیم باز میکنه امکان داره با تغییر dns ها همچنان احتیاج به زمان باشه که سایت منتقل بشه به هاست جدید ؟دقت کنید dns ها رو درست تغییر داده باشین . این کش سرویس دهنده اینترنت هست که معمولا 24 الی 48 ساعت پاک میشه با چند تا اینترنت تست کنید احتمالا درست میشه اگه نت شما مخابراته یکم بیشتر طول میکشه موفق باشید واکنش ها : farzad.dm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 دقت کنید dns ها رو درست تغییر داده باشین . این کش سرویس دهنده اینترنت هست که معمولا 24 الی 48 ساعت پاک میشه با چند تا اینترنت تست کنید احتمالا درست میشه اگه نت شما مخابراته یکم بیشتر طول میکشه موفق باشیدممنون از پاسختون , دقیقا مشکل کش سرویس دهنده بود که بعد از حدود 12 ساعت درست شد. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .