payamtooba ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز پرستاشاپ خصوصا دانوش عزیز که همیشه از نوشته هاشون استفاده مفید داریمفرض کنید یک شاخه در فروشگاه دارم به نام نرم افزار و در داخل این دسته 5 محصول هستمی خوتم اگر مجموع قیمت محصولاتی در فاکتور مشتری که جزو این دسته هستند بیشتر از 100000 تومان شد یه تخفیف 20% به همین محصولات اعمال کنهبرای این منظور به قوانین سبد خرید رفتم و در قسمت بیشترین میزان عدد 100000 رو قرار دادم در قسمت انتخاب محصول هم این دسته رو انتخاب کردم همه چی روبراهه فقط شرط بیشتر از مبلغ رو برای قیمت کل فاکتور نگاه میکنه یعنی اگر قیمت کل فاکتور بیشتر از 100000 تومان بود این تخفیف رو بر روی محصولات نرم افزار اعمال میکنه.اگر شرطم رو روی تعداد محصولات بزارم مثلا شرطم این باشه که اگر تعداد محصولات نرم افزاری بیشتر از 10 عدد بود این تخفیف بر روی اونها اعمال بشه به راحتی در همون قسمت میتونستم اعمال کنم و نتیجه رضایتبخش بود اما اینصوری بعضی محصولات نرم افزاری ممکنه خیلی ارزون باشه و مشتری 9 تا از ارزونا و یه دونه خیلی گرون خرید میکنه و تخفیف اعمال میشهراهی برای این مشکل هست؟ببخشید که طولانی و شاید توضیح زیاد دادم - متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 خیلی متوجه نشدم چی میخواید. جمله بندیتون مشکل داره چون اول گفتید تخفیف روی مبلغ کل میخوام و بعد گفتید پرستا همینطوری هست ولی شما نمیخواید! تخفیف روی تعداد در فروش میشه گفت بی معنی هست. تخفیف تعداد رو روی محصولات خاص میدن نه روی سبد خرید. چون نمیشه به مشتری بگیم ده تا جنس بخر ۲٠ درصد تخفیف بگیر. خب میره ده تا شکلات میخره و تخفیف هم میگیره ولی سودی به شما نمیرسونه چون ارزش سبدش خیلی پایینهاما تخفیف مبلغ با نمایش خودکار در سبد و در رده های مختلف میتونه فروش رو بالا ببره.به طور مثال شما بالای ۲٠٠ هزار تومان یک تخفیف میدید و نمایش در سبد رو فعال میکنید. مشتری هم میبینه که اگر تا ۲٠٠ تومان خرید کنه تخفیف میگیره و به همین ترتیب اگر تا ۳٠٠ تومن تخفیف کنه مبلغ بیشتری تخفیف میگیره و الی آخر Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamtooba ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 درست میگید تخفیف روی تعداد در فروش کار خوبی نیست وقتی روی دسته خاصی این تخفیف رو دادم موقتا کارمو راه انداخت ولی بعدا مشتریها میومدن تعداد زیادی مثلا شکلات که در اون دسته قرار داشت می خریدن و تخفیف خوبی برای بقیه کالاهای اون دسته میگرفتن که منطقی نبود مانند عکس پیوست حالت اولحالت دوم که گفتید خوبه فقط میخوام شرطش این نباشه که "مبلغ کل سبد خرید از 200 هزار تومان بیشتر" بلکه مبلغ محصولاتی که از دسته خاصی خرید میشن از 200 هزار تومان بیشتر باشه دلیلش هم اینه که با این شرط مشتری میاد محصولات هله هوله میخره که مبلغ برسه به 200 هزار تومان ومحصول اصلی رو هم میذاره تو سبد خرید که تخفیف بخوره و این برای سایت ما که محصولات متنوع داریم که بعضی از اونا سود خیلی کمی دارن خوب نیست . ما میخوایم فقط برای محصولات اصلی ما تخفیف وجود داشته باشه نه رو کل سبد خرید واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .