salambaba.com ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 سلام. پرستا شاپی های عزیز. لطفا اگر امکانش هست لطف بفرمائید به در خواست بنده با دقت جواب بدید و کامل راهنماایی کنید ممن. ن میشم و جبران خواهم کردمی خوام ب ای فروشگاهم اپلیکیشن اندروئید طراحی کنم. به نظر شما باید به چه شیوه ی پیش برم. چطوری این کاررو انجام بدم. بین راه به مشکلی برخوردم مربوط به دیتابیس و اطلاعات است. ایا به نظر شما اپلیکیشن های موبایل از دیتابیس و اطلاعات جدا از سایت اصلی استفاده میکنند. یا از همان دیتابیس و اطلاعات درج شده در سایت است. در این رابطه تجربه خاصی ندارم. هر کی میتونه راهو بهمون نشون بده که چطور پیش بریم. ممنون میشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 دوست عزیز به نظر من بهتر است از سایت کلیدستان کمک بگیرید تا زودتر به نتیجه برسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 دوست عزیز به نظر من بهتر است از سایت کلیدستان کمک بگیرید تا زودتر به نتیجه برسیدسلام و تشکر به خاطر معرفی این سایت(کلیدستان) از دوستان دیگر هم در خواست دارم در صورت آشنایی با سایت های آموزشی خوب آنرا در انجمن به اشتراک بگذارند تا باعث ارتقا آموزش و یادگیری شودممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 لطفا دوستانی که مشتاق هستند به لینک زیر مراجعه کنند. http://ipresta.ir/forum/topic/3919-اپلیکیشن-سایت/?p=48228 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .