digikadeh ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 .1 از کل جداول دیتابیس بکاپ بگیرید در cpanel :وارد phpmyadmin می شیم روی اسم دیتابیس کلیک میکنیم (ضروری هست زیرا اگر کلیک نکنیم جداول رو نمیشه دستی بکاپ گرفت) بعد از قسمت بالا export رو میزنیم بعد Custom - display all possible options (دقت کنید همه جداول به آبی شده باشن) قسمت Compression رو هم روی gzip قرار می دهیم (برای فشرده سازی)بقیه تنظیمات رو دست نزنید بهتره بعد هم روی go کلیک میکنی منتظر دانلود جداول می شین.2.وارد directadmin میشیم میریم به MySQL Management بعد به phpmyadmin میریم روی دیتابیس جدید کلیک میکنیم (مهم است ) بعد روی import کلیک میکنیم و جداولی که از cpanel بکاپ گرفتیم رو انتخاب کرده (روی browse میزنیم ) و import میکنیم.3. فایل های فروشگاه رو از public_html روی cpanel زیپ کنید ودانلود کنید بعد بیاید به direct admin و تو public_html دایرکت ادمین بریزید .(با ftp راحت تره انتقال)4.بعدشم از تو جداولی که منتقل کردین(در دیتابیس جدید در دایرکت ادمین) دنبال جدول ps_shop_url بگردین و اونجا دامنه خودتون رو وارد کنید(اگر دامنه عوض کردین یا از لوکال به دایرکت ادمین اومدین) .از پوشه config هم فایل setting.inc.php , setting.inc.old.php رو هم ادیت کنید و دیتابیس ، یوزر دیتابیس و پسورد رو وارد کنید .( روش انتقال کامل فروشگاه پرستاشاپ از سی پنل به دایرکت ادمین) نکات :a. اگه دامنه عوض کردید فایل htacces رو پاک کنید و از تنظیمات سئو و url سیو کنید تا ساخته بشه htaccsessb . دامنه رو که تغییر میدید یعنی dns هاست جدید رو ست میکنید ممکنه سایت با بعضی از اینترنت ها تا سه روز بالا نیاد ( مشکل از شما نیست مشکل سرویس های اینتزنتی هستن که کش خودشون رو دیر پاک میکنن. ) با اینترنت دیگری تست کنید میاد.c . دسترسی ها رو تغییر ندین معمولا برای پوشه ها 755 و فایل ها 644d. با این روش فقط فروشگاه منتقل میشه نه ایمیل ها نه زیر دامنه هاe. اگه ارور apach function .................. گرفتین نترسین به پشتیبانی هاست بگید.f. اگه بهم ریختگی مشاهده کردین تو سایت کش مرورگر رو پاک کنید (ctrl+ f5 ) کش پرستا شاپ هم پاک کنید بد نیست. واکنش ها : jafar1374، saman_e_rsa و admin 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 استاد برای انتقال از سی پنل به سی پنل هم همین مراحل باید انجام شود تمام پوشه ها و فایلهای داخل public_html باید به پنل جدید انتقال داده میشود و جایگزین گردد ؟تو پوشه config فایل setting.inc.php را باید ویرایش کنیم یا باید فایلی که از هاست انتقال دادیم رو جایگزین و ویرایش کنیم آیا منظور از فایل setting.inc.old.php فایلی که از مبدا آوردیم است ؟ چون من فایلی با این setting.inc.old.php نام پیدا نکردم ممنون میشوم راهنمایی فرمائید اگر آموزش کاملتری از FTP هم بذارید ممنون میشوم واقعا دست شما درد نکنه خیلی ساده و خوب آموزش دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 استاد برای انتقال از سی پنل به سی پنل هم همین مراحل باید انجام شود تمام پوشه ها و فایلهای داخل public_html باید به پنل جدید انتقال داده میشود و جایگزین گردد ؟تو پوشه config فایل setting.inc.php را باید ویرایش کنیم یا باید فایلی که از هاست انتقال دادیم رو جایگزین و ویرایش کنیم آیا منظور از فایل setting.inc.old.php فایلی که از مبدا آوردیم است ؟ چون من فایلی با این setting.inc.old.php نام پیدا نکردم ممنون میشوم راهنمایی فرمائید اگر آموزش کاملتری از FTP هم بذارید ممنون میشوم واقعا دست شما درد نکنه خیلی ساده و خوب آموزش دادیدمیشه دستی مثل بالا منتقل کرد اما نیازی نیست بکاپ بگیرید و فایل بکاپ رو تو cpanel جدید ریستور کنید و ادامه تغییرات.فایل setting.inc.old.php ندارید مشکلی نیست فکر میکنم این فایل برای کسانی هست پرستا شاپ رو آپدیت کردن.وقتی منتقل می کنید فایل setting.inc.php رو ادیت کنید و مشخصات دیتابیس (اسم و یوزر و پسوورد دیتابیس) جدیدی که ساختین رو وارد می کنید.سه سرچ کوچیک تو گوگل بزنید اموزش های ftp هست . ftp برای انتقال فایل هایی با حجم بالا هست.راحته ولی چشم اگه فرصت شد میذارم.پیشرفت یعنی سرچ تو گوگلموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 میشه دستی مثل بالا منتقل کرد اما نیازی نیست بکاپ بگیرید و فایل بکاپ رو تو cpanel جدید ریستور کنید و ادامه تغییرات.فایل setting.inc.old.php ندارید مشکلی نیست فکر میکنم این فایل برای کسانی هست پرستا شاپ رو آپدیت کردن.وقتی منتقل می کنید فایل setting.inc.php رو ادیت کنید و مشخصات دیتابیس (اسم و یوزر و پسوورد دیتابیس) جدیدی که ساختین رو وارد می کنید.سه سرچ کوچیک تو گوگل بزنید اموزش های ftp هست . ftp برای انتقال فایل هایی با حجم بالا هست.راحته ولی چشم اگه فرصت شد میذارم.پیشرفت یعنی سرچ تو گوگلموفق باشید. ببخشید یکبار دیگه مزاحم شدم خب من خوشبختانه موفق شدم سایتم را در به یک هاست دیگه منتقل کنم از آموزش و راهنمایی خوب شما البته من هر دو هاستم سی پنل بود ولی باز آموزش عالی بود .... واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .