garfilm ارسال شده در خرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2012 با سلام و خسته نباشین اقا من پرستا شاپ جدید رو از لینک http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=676 دانلود کردم و رو هاستم که می خوام نصب کنم که اول یه اروری میده که تو پیوست کسش رو زدم و بعد از نصب کردن کل زبان سایت انگلیسی میشه میرم از قسمت زبانه ادمین میزنم فارسی سایت فارسی میشه ولی ادمین سایت فارسی نمیشه و انگلیسی میمونه می خواستم که راهنمایی کنین که این اروری که تو نصب اول میده چیه که برطرفش کنم فکر کنم ار اون باشه . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2012 این پیغام یک ارور نیست بلکه شما رو آگاه میکنه که برای نصب این فوشگاه ساز لازمه Javascript در مرورگرتون فعال باشه که قاعدتا اگر تونستید فروشگاه رو نصب کنید چنین مشکلی رو هم نداشتید. اگر بخش مدیریتتون انگلیسیه میتونید از قسمت: مدیریت -> از گزینه های بالای صفحهMy Preferences -> Language -> Persian موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .