mohsen8295 ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 سلام دوستان من می خواهم یک محصول ایجاد کنم که نیازی نباشد تعداد کالا را بدم بعد وقتی مشتری سفارش میده نمی خوام تعداد سفارش و تعداد باقی مانده نمایش داده بشود و به صورت پیش فرض تعداد محصول یک باشد؟ عکس را پیوست کردم آن دو قسمت که دورش خط کشیدم پنهان شوند و هنگامی که محصول جدید تعریف می کنم نیازی به تعداد کالا نباشد و کالا بی نهایت موجود است نیازی نیست که تعریف کنم چند کالا دارم لطفا راهنمایی کنین؟ ممنوناینم عکس که یادم رفته بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2012 من امتحان نكردم ولي فكر كنم بتوني از قسمت تنظيمات>محصولات ، قسمت فعال كردن مديريت موجودي و گزينه هايي كه توي اين قسمت وجود داره كمك بگيريد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .