oktay ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 با سلام میخواستم منو راهنمایی کنید که این برنامه ارجاعی رو چطور میتونم نوشته هایی که تو بخش حساب مشتری نشون میده رو ویرایش کنم؟ با تشکرwww.aytakshop.ir http://www.aytakshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 دوستان عزیز من این ماژول رو تست کردم یه مشکل داره اینم اینه که وقتی کد تخفیف صادر می کنه مشتری نمیتونه استفاده کنه باید از قسمت تخفیف ها بریم این تیک پایین رو بزنیم تا مشتری بتونه استفاده کنه استفاده یکجا با کاهش قیمت هاآیا راهی هست که مشتری ارجاع شده وقتی ثبت نام می کنه همون لحظه کد رو وارد کنه و استفاده کنه کد صادر میشه ولی قابل استفاده نیست.لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون با تشکر تیک استفاده یکجا با کاهش قیمت ها را باید دستی بزنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 من از این ماژول استفاده نکردم. مدیران محترم یک نگاهی بندازن که این مشکل قاببل حل هست یا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .