np.1400 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام.من دموی هر قالبی رو که میبینم خوشم میادبعد قالب رو دانلود و نصب میکنم خیلی زشت میشهاصلا شبیه دمو نمیشهچکار کنم؟ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 یه نمونه از قالب هایی که می گید رو لینک بگذاریدشاید پلن رایگان و تجاری داشته باشن واکنش ها : np.1400 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 سلام.من دموی هر قالبی رو که میبینم خوشم میادبعد قالب رو دانلود و نصب میکنم خیلی زشت میشهاصلا شبیه دمو نمیشهچکار کنم؟ممنون بصورت عادی این مشکل در اثر قراردادن عکسهای نا مناسب و یا تغییر ناآگاهانه مثل تغییر رنگ ،فونت ، اندازه ها و... ..، و همچنین نصب نبودن بیشتر ماژول های همراه قالب پیش میاد.اما اینجوری که شما میگی قالب رو دانلود میکنم نصب میکنم ، به نظر نمیاد که قالب با کیفیت و مناسبی رو تست کرده باشی این نتیجه رو گرفته باشی چون قالب هایی که الان توی سایتهایی مثل همین وب سایت و وب سایتهای مشابه و قابل اعتماد هست برای خرید هیچکدوم همچین مشکلی رو ندارن و اگر همون عکسها و مطالب گذاشته بشه ، میشه گفت کلا هیچ فرقی ندارن با دمو. واکنش ها : np.1400 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 ممنون دوستانمن اصلا تازه اومدم تو کار پرستاقالب اینه:http://www.leotheme.com/demo/prestashop14x/?template=leo_gamegearبچه های همین انجمن گفتن لئو تم قالباش خوبه.یعنی یه پرستا 1.6.1 نصب کردم واین قالبو ریختم روش. همیننتیجه شد این:http://alamooti.ir/1sh/1.6.1/! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 اکثر قالبهای لئو بسته نصبی دارن و ماژول های اختصاصی خودشون رو واکنش ها : np.1400 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در آذر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 ممنونخب من باید چکار کنم که محتویاتش بیاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 از لئو به نظرم صرف نظر کنین چون کاربرانی که استفاده کردن اطلاع دارن که قالبها باگ داره و چون رایگان هست پشتیبانی نداره و...ولی اگر فروشگاه تازه دارین بسته نصبی رو مثل نصب پرستا باید نصب کنینپیشنهاد می کنم اول روی لوکال نصب و تست کنین اگر همون بود که تو دمو بود روی هاست نصب کنین واکنش ها : np.1400 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده