m3qd4d ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 با عرض سلامبنده در فروشگاهم از قالب نایس شاپ 2 استفاده میکنم ، امروز در قسمت تنظیمات وارد بخش قالب ها شدم و گزینه ی "فعال کردن قالب موبایل" را از حالت پیش فرض که همون "می خواهم آن را برای گوشی های هوشمند، فعال کنم." بود به حالت "می خواهم آن را برای گوشی های هوشمند و تبلت ها، فعال کنم." تغییر دادم.وقتی به سایت برگشتم دیدم که آیکن ها و دکمه هایی که قبلا کنار نوشته ها بود همگی حذف شدند و سایت شکل فوق العاده زشتی پیدا کرده. چندین بار هم سعی کردم با برگردوندن گزینه ی "فعال کردن قالب موبایل" به حالت قبلی درستش کنم که متاسفانه درست نشد.لطفا اساتید راهنمایی بفرمایند که بنده الان چیکار باید بکنم شما خودتون هم میتونین سایت را ببینین که به چه روزی در اومده :آدرس سایت :http://www.pajuhane.com/ضمنا تصویر شکل قبلی سایت را هم ضمیمه کردم تا دوستان متوجه بشن که کدوم قسمت ایراد پیدا کرده.ممنون میشم اگه هرچه زودتر بنده را راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 لطفا در تاپیک قالب مطرح کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 موضوع به حذفیات منتقل شد و به زودی حذف می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده