saeedsobhkhiz ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 سلامخسته نباشیدمی خواستم ببینم پرستا ماژول بروز رسانی محصولات را داره که مثلا اگه من قیمت یک محصولی را امروز تغییر میدهم تاریخ را به باز دید کننده نمایش بده ؟یک سوال دیگه این که تو کادر خود محصول زمانیکه میزنیم محصول وجود نداره میگه ایملتون را وارد کنید که در صورتیکه موجود شد خبرتون کنم وقتی کلید اینتر را میزنیم هیچ ایمیلی ارسال نمیشه ممکن هست راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 خیر به صورت پیشفرض این امکان وجود نداره. شاید ماژولی برای این کار وجود داشته باشه که من ندیدم تا حالا! البته فکر هم نمیکنم خیلی ضروری باشه! میتونید هر بار که قیمت رو تغییر میدید توی توضیحاتش تاریخ رو هم ذکر کنیدزمانی ایمیل برای شما ارسال میشه که موجودی محصول در فروشگاه رو افزایش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 مطمئن نیستم تاریخ به روز رسانی محصول ثبت بشه که بخواد نمایش داده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .