mragol ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 با سلام دوستان من ميخام كالا را بدون قيمت در فروشگاه بزارم چون قيمتش متغيرهست و ميخام خريدار با تماس با من از قيمت كالا با خبر شود البته در قسمت افزودن محصول خيلي تلاش كردم محصول رو بدون قيمت وارد كنم اما نتوانستم لطفا مرا راهنمايي كنيد در ضمن من در پرستا يه ذره آماتورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 میتونید حالت کاتالوگ رو فعال کنید در فروشگاهتون. البته با این کار کلا تمام قابلیت های خرید در فروشگاهتون غیر فعال میشه و فروشگاهتون به یه نمایشگاه تبدیل میشهبرای فعال کردن این قابلیت میتونید از بخش تنظیمات اقدام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در خرداد 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 با سلامادمين جان من در قسمت تنظيمات/محصولات حالت فهرست محصولات رو بله يا فعال كردم اما بازهم قيمت نمايش داده ميشهواقعيت من نميدونم چطوري ميشه فروشگاهم رو به فروشگاه تبديل كنم اگه ميشه توضيح كامل دهيدلطفا بيشتر راهنمايي كنيد آخه من آماتورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 از ماژول "محصولات جدید در صفحه اصلی" استفاده میکنید یا از ماژول "محصولات پرطرفدار در صفحه اصلی"؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در خرداد 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 با سلام خدمت ادمين جان ادمين جان لطفا چند راه براي اينكه بازديد كننده با من تماس بگيرد را در اختيار بزارولطف كن همه راههاي تماس رو در تايپيك بزار باتشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .