monoam ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 ایا ماژولی برای گالری تصاویر داریم؟ یه عالمه عکس دارم که کاربرها بتونن توش حرکت کنن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلامماژول ایرانی خیر. در برنامه هست ولی به این زودی ها آماده نمیشه.ممکنه ماژول خارجی بتونید پیدا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 من این ماژول رو پیدا کردم ولی یه ایراد کوچیک داره وقتی عکس رو باز می کنه اون لایه مسک جلوتر از خود عکس قرار می گیره می تونید علتش رو بفهمید بهم بگید عاااالی میشه اونوقت یه دونه ماژول گالری هم داریم... توی این انجمن :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .