monoam ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلاممن ماژول پرداخت آنلاین ملت رو نصب کردم ، الان بعد از اینکه پرداخت انجام میشه هنگامی که قرار است به سایت ما برگردد. همون جا عملیات متوقف میشه!!یعنی پرداخت انجام گرفته سفارش ایجاد شده!! ولی به سایت بر نمی گردد!!کسی علت این موضوع را می داند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلامنیاز به بررسی فنی توسط نویسنده ماژولتون داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلامنیاز به بررسی فنی توسط نویسنده ماژولتون داره موفق باشید من یه بررسی دیگه کردم توی حالت تست قرار دادم ماژول رو به این پیغام رسیدم در صفحه ی validation :Fatal error: Cannot redeclare timestamp_to_iso8601() (previously declared in /home/cp21556/public_html/modules/bankmellat/lib/nusoap.php:904) in /home/cp21556/public_html/modules/smsnotifier/lib/nusoap/nusoap.php on line 934 می تونید حالا بگید چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 من یه بررسی دیگه کردم توی حالت تست قرار دادم ماژول رو به این پیغام رسیدم در صفحه ی validation :Fatal error: Cannot redeclare timestamp_to_iso8601() (previously declared in /home/cp21556/public_html/modules/bankmellat/lib/nusoap.php:904) in /home/cp21556/public_html/modules/smsnotifier/lib/nusoap/nusoap.php on line 934 می تونید حالا بگید چرا؟ بازم هم تحقیق بیشتری کردمif(!function_exists('timestamp_to_iso8601'))رو به تعریف تابع اضافه کردم ولی بنظر میرسه به مشکل دیگه ای میخورم.Parse error: syntax error, unexpected 'timestamp_to_iso8601' (T_STRING), expecting '(' in /home/cp21556/public_html/modules/smsnotifier/lib/nusoap/nusoap.php on line 905ورودی تابع الان اینطوریهfunction timestamp_to_iso8601($timestamp,$utc=true){چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .