itesalat ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 میدونم این هیچ ربطی به این انجمن نداره ولی اگه بزرگی کنین راهنمایی کنین مرسیسوال نامربوط: این شغل طراحی سایت و این کسایی که این شرکتای طراحیو دارن زیرمجموعه چه اتحادیه ای هستن من با طراحم مشکل دارم از من یک هزینه گزافی واسه طراحی سایتم گرفته به هیچ عنوانم پاسخگو نیست میخوام ازش به اتحادیشون شکایت کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 متاسفانه تا اونجایی که من می دونم اگه طرف شما شرکت ثبت نشده نداشته باشه نمیتونید شکایتی ازش بکنید. اما اگر شرکت ثبت شده در زمینه ی طراحی داره فکر کنم بتونید شکایت کنید. بعید می دونم اما ممکنه کارمندای جرایم رایانه ای هم بتونن راهنماییتون کنن! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 دوست عزیز بدون دلیل و مدرک نمیشه کسیو متهم کرد. این موضوع رو با جرایم رایانه ای در میون بذارید. متاسفانه مجبورم لینک رو حذف کنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 متاسفانه من از تعرفه های طراحی ندارم. البته هزینه ی طراحی سایت خوب خیلی بیشتر از ایناست اما اگه فقط برای شما یه اسکریپت رایگان رو نصب کرده باشن و بهتون آموزش داده باشن این مبلغ خیلی زیاده. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 اره دیگه واسه من که اسکریپت شخصی طراحی نکردن فقط پرستاشاپ با ماژولای فابریکش البته رنگشو واسم عوض کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 جناب ادمين چرا حذف كنين؟يه عده اي دارن سواستفاده ميكنن بذارين ما بشناسيمشونبذارين از اين طريق دستشون قطع بشهمن الان با شركت هاستينگم مشكل دارمچرا تجربه اي بدي رو كه من دارم در اختيار بقيه نذارم كه اونا سرشون كلاه نرهاعصابشون خورد نشه!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 من الان نگاه کردم سایتشونو حتی رنک الکساشون هم افتضاحه! شما چطور به اینا اطمینان کردید؟ اگر طراحی سایت بلد بودن واسه خودشون اول یه قالب درست و حسابی طراحی میکردن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 دوستان اگه دلیل و مدرک داشته باشین ایرادی نداره انتقاد کنین اما بدون دلیل برای ما مشکل ایجاد میکنه در آینده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 خوب عزیز من من که وارد نبودم حتی نمیدونستم هاست یا سایت یعنی چی تو اینترنت میگشتم گول ظاهرو تبلیغات این سایتو خوردمچمیدونستم دارم چه کار میکنم یا واسه من دارن چه کار میکننحتی به نظر من یه بخشیو تو سایت بزارید همه بیان با جاهایی که کار کردن نظراتشونو واسه بقیه بزارن این خودش تو دراز مدت نتیجه خیلی خوبی میتونه داشته باشه حتی میتونید بعد چند وقت چندتا ازین شرکتارو رتبه بندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 دوست عزیز شما قبل از هر کاری اگه می خواستید فروشگاه بزنید یا سایت بهتر بود یه جستجویی می کردید انواع شرکت و طراح برای این کار هست حتی رایگان می تونستید بدون این هزینه زیاد درست کنیداگر شما مدرک یا توافق نامه یا هر چیزی که ثابت کنه اینا از شما کلاهبرداری کردند یا طبق توافق طرفین کاری که خواستید انجام نشده می تونید شکایت کنیدفرقی نداره چه جرایم رایانه ای یا مراجع قضایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 خوب بله خیلی جاها حتی با 30000 هزار تومنم تبلیغ کردن سایت میزنن ولی وقتی شما نمیدونی کی به کیه چی به چیه ترجیح میدی اون جایی که از نظرت معتبرتره سفارش بدی منم همینکارو کردم حالا اگه من یا شما اطلاعاتمون در یک مورد پایین باشه دلیل نمیشه کسی بخواد سواستفاده کنه همینطور که منو شما یه شغلی داریم هرروز مشتری زیاد میاد مغازه 90% اطلاع کافی از چیزی که میخوان ندارن پس باید درستشون کرد منکه سرم بره نمیکنم شما میکنی؟ منکه فکر نکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 منتظر خبرتون میمونیم. اگر به نتیجه رسیدید آدرس سایت رو دوباره توی انجمن قرار میدم تا حداقل کمکی به جلوگیری از کلاهبرداری از افراد کرده باشیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 بله حتما مرسی از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .