rezaaa ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 سلام من تو قسمت محصولاتی که تو سایتم دارم مشکل دارم و مینویسی " فقط نمایشی " موضوع چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 آیا موقع نصب حالت کاتالوگ رو فعال کردید؟از قسمت تنظیمات -> محصولات، چک کنید که گزینه ی "حالت فهرست محصولات" خاموش باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaaa ارسال شده در خرداد 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 کاتالوگ خاموش بود ولی موقع افزودن محصول قسمت"فقط آنلاین (در فروشگاه فروخته نمی شود)"تیک میزدم و این جوری میشدخیلی ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 این مورد فکر میکنم یک ترجمه اشتباه هست که باید اصلاح بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .