شوییچی ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 سلام ، امکان این هست که ماژول ارسال پیامک برای هر فروشنده(تولید کننده یا تامین کننده) اختصاصی بشه ؟هر فروشنده ای از سفارشات مخصوص به خودش از طریق پیامک مطلع بشه.البته نه اینکه برای هر فروشنده ماژول جدا نصب بشه ، بلکه یه ماژول کلی این کارو انجام بده. اگر امکانش هست و کسی میتونه این ماژول رو آماده کنه پیغام خصوصی بده ، همراه با هزینه حدودی.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در خرداد 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 نبووود !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 بنده ماژول پیامک رو نوشتم و به زودی منتشر میشه. امکانات اضافه برای این ماژول به مرور فراهم میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در خرداد 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 مرور ینی چقدر ؟ ما الان احتیاج داریم ، البته بازم تکرار میکنم حالت Multi-Vendor باید باشه.پیغام هر سفارشی رو برای فروشنده خودش ارسال کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 بنده ماژول پیامک رو نوشتم و به زودی منتشر میشه. امکانات اضافه برای این ماژول به مرور فراهم میشه.سلام و سپاس از زحمات تیم پشتیبان و سایر دوستان من پنل پیامک دارم چطور میتونم یکی از این ماژول ها رو ویرایش کنم که از همان پنل پیامک فعلیم استفاده کنم و سرویس پیامک دیگری رو خریداری نکنم به چه مواردی نیاز هست تا از سرویس دهنده پنل پیامک دریافت کنم سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .