prestaooo ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 با سلام خدمت دوستانهنگامی که رنگ قسمت سبد خرید در قالب دیفالت 1.4 رو تغییر می دم رنگ بلوک محصولات ویژه نیز تغییر میکنه برای تغییر نکردن این قسمت کدام کد را باید تغییر داد. سوال2برای برداشتن قسمت قدرت گرفته از PrestaShop™ از قالب باید چه کرد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestaooo ارسال شده در آبان 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 کسی اینجا نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 در مورد سوال اولت شما یه کپی از استایل بلوک سبد خرید ایجاد کن با نام دیگه بعد تغییرات رو انجام بده و در فایل مربوط به کد سبد خرید نام قبلی رو به نام جدید تغییر بده (البته تست نکردم خودم ولی شما این روش رو امتحان کن ) در مورد سوال دومت کار درستی نیست کپی رایت رو حذف کنی نمی خواستم بگم ولی اگه admin جان قبول نکنه حذفش می کنمشما به هاست یا پوشه پرستا برید بعد به پوشه toolsبعد پوشه smartyبعد پوشه compileبعد فایل 38b6d7de60e34e1b41f860f7a965f9222a7b4084.file.blockcms.tpl با یک ادیتور مناسب باز کنید بعد این کد رو در اخر های فایل پیدا کنید یا پاک کنید یا به اون چیزی که می خواهید ویرایش کنید PrestaShop™موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestaooo ارسال شده در آبان 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 ممنون از جوابتون ولی اولی که نشد یعنی کدای اون بلوک متراکم نیستن که بشه حذف یا کپی کرد تو چند خطتند. در مورد دومی باید بگم من این قسمت رو می خوام از طریق قالب حذف کنم نه از خود پرستا اما هر کاری کردم نشون داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 شما برای اولی در پوشه css در پوشه modules به پوشه blockcart برید و css بخش سبد خرید اونجا هست و تغییراتی که می خواهید انجام بدهید رو اعمال کنید برای مثالشما در اون پوشه استایل رو باز کنید و در خط اول این کد رو به جای قبلی بزارید رنگ پس زمینه سبد خرید عوض می شه #cart_block .block_content { padding: 6px 6px 2px; background: #595A5E; border-left: 1px solid #595A5E; border-right: 1px solid #595A5E; } برای تغییر در بقیه قسمت ها کد اون قسمت رو در همون استایل تغییر بدید در این مورد باید کمی به css مسلط باشید و بهتره برای راحتی کار می تونید از firebug در فایرفکس استفاده کنید. در مورد دومی باید بگم قبلا برای این ماژول بود که راحت تغییر داده می شد ولی اون ماژول حذف شده فعلا نمی دونم از روی قالب می شه حذف کرد یا نه من که ندیدمهمون راهی که گفتم رو بلد بودم عرض کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestaooo ارسال شده در آبان 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 دوست عزیز خیلی باحالی درست شد.مرسیفقط در مورد این افزونه باید بگم من هم از firebug استفاده می کنم ولی بعد از این که سبد خرید رو انتخاب می کنم فقط قسمت ابعادی رو نمایش میداد و رنگ رو نمایش نمیداد و من دچار سردرگمی شدم.http://up6.iranblog.com/uploads/13142575491.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .