kaboom ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 سلام خسته نباشید من فروشگاه رو تازه نصب کردم مخصول اضافه کردموقتی یکی از محصولات رو تایید برای خرید می کنم و بعد از ثبت نام می به مرحله ی ارسال می رسم و بعد گزینه ی بعدی رو می زنم تا به مرحله ی اخر یعنی پرداخت بره قالب سایت بهم میریزه انگار css وجود ندارم و این ارور رو بم میده Invalid carrier or no carrier selected من باید چیکار کنم ؟ چیزی باید نصب کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 آموزش تعیین حامل رو مشاهده کنید بعد از تعریف حامل مشکلتون حل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboom ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 ببخشید این اموزش کجاست من هرچی گشتم ندیدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 این تاپیک رو ببینید!http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=626 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboom ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 بسیار ممنون هستم ازتون اما من 2 تا مشکل دارم هنوزمن تمام اون کار ها رو مو به مو رفتم اما اون قسمتی که می خواد متصدی حمل رو انتخواب کنه قیمتش رو رایگان می زنه . من چطور می تونم قیمت برای اون قسمت بزارممشکل بعدیم هم اینه که وقتی یه متصدی رو انتخواب می کنم و به قسمت بعد می رم .زده هیچ ماژول پرداختی نصب نشده ... باید چیکار کنم ممنون ازتون ببخشید که سوالام ابتدایی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboom ارسال شده در خرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 کسی نیست به من کمک کنه .من تو این قسمت گیر کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 دوست عزیز ، شما از قسمت حمل می تونید هزینه ی حمل رو بر اساس قیمت یا بر اساس وزن تعیین کنید ماژول پرداخت می تونه ، ماژول های پرداخت آنلاین درگاه های بانکی ، زرین پال ، ثبت با فیش بانکی و غیره باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboom ارسال شده در خرداد 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2012 دوست عزیز ، شما از قسمت حمل می تونید هزینه ی حمل رو بر اساس قیمت یا بر اساس وزن تعیین کنید ماژول پرداخت می تونه ، ماژول های پرداخت آنلاین درگاه های بانکی ، زرین پال ، ثبت با فیش بانکی و غیره باشهسلام خسته نباشید ممنون ازتوناما وقتی من هزینه ی حمل رو بر اساس قیمت می زنم .اون حاملی که بر اساس قیمت فعالش کردم از قسمت انتخواب در مرحله یکی مونده به اخر خرید یعنی ارسال حذف میشه. و و قتی دوباره بر اساس وزن قرار میدم .بر میگرده مشکل از چیه ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2012 فکر میکنم تنظیمات هر حاامل رو باید جداگانه هم بر اساس قیمت قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .