a.ghazanfari ارسال شده در بهمن 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 سلامبرای فروشگاهم نیاز به ماژول پرداخت بانک تجارت دارمچون من اطلاعات درگاه را از بانک تجارت دریافت کرده ام اما ماژول درگاه پرداخت را پیدا نکردم تا نصبش کنملطفا راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم و ماژول را از کجا تهیه کنم نسخه ی پرستا شاپ من 1.6.0.14 هست که بزودی به نسخه ی 1.6.1 یا اگر بالاتر بیاد بروزرسانیش می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در بهمن 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 یعنی خدا وکیلی کسی نیست جواب بدهاین ماژول نوشته شده یانه و اگر نه مدیر محترم این انجمن محبت کنند و بفرمایند من باید چکار کنمآیا در دست نوشتن هست ؟ آیا اختصاصی می نویسید ؟ آیا خریدنیش هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 فکر نمیکنم نسخه جدیدی از این ماژول نوشته شده. میتونید درخواستتون رو از بخش تیکت مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
silo ارسال شده در خرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2017 فکر نمیکنم نسخه جدیدی از این ماژول نوشته شده. میتونید درخواستتون رو از بخش تیکت مطرح کنید سلام ماژول شرکت ایران کیش را نصب کنید که Psp بانک تجارت می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .