irandaro ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 بنده با توضیحات فاکتور مشکل دارمدقیقا اونجایی که تمام مراحل خرید تمام میشه و در اخر در سایت ما فاکتور صادر میشه ، بنده میخوام متن توضیحات ته فاکتور رو رو عوض کنماگر لطف کنید بفرمایید بنده از کجا میتونم این تغییر رو انجام بدمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irandaro ارسال شده در بهمن 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 کسی نیست جواب بنده رو بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 جستجو کنید قبلا در انجمن چند تاپیک در مورد تغییر فاکتور ارسال شده واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irandaro ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 قربان مشکل بنده این چیزها که گفته شده نیستببینید در اخرین قسمت ثبت سفارش در قسمت یک سری نوشته میاد و یا بعد از پرداخت انلاین وقتی به سایت برمیگرده توضیحاتش انگلیسی هستش ، بنده میخوام توضیحات قبل و بعد از پرداخت انلاین رو عوض کنم ایا این امکان در پرستا شاپ موجودهبنده کلی سرچ کردم و لی چیزی پیدا نکردملطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinfekr ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 قربان مشکل بنده این چیزها که گفته شده نیستببینید در اخرین قسمت ثبت سفارش در قسمت یک سری نوشته میاد و یا بعد از پرداخت انلاین وقتی به سایت برمیگرده توضیحاتش انگلیسی هستش ، بنده میخوام توضیحات قبل و بعد از پرداخت انلاین رو عوض کنم ایا این امکان در پرستا شاپ موجودهبنده کلی سرچ کردم و لی چیزی پیدا نکردملطفا کمکم کنیداز قسمت بومی سازی ---> ترجمه ها تغییرش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .