sina0935 ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 یک ماژول طراحی تیشرت و لیوان و قاب گوشی میخواستم هرچی گشتم پیدا نکردم باید کجا پیداش کنم و بخرم یکم هم عجله دارم باید سریع این کار رو انجام بدم ممنون میشم را هنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina0935 ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 توی سایت کد کین پیداش کردم فقط نمیدونم اگه بخرم چطوری فارسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلامدوست عزیز ، انجمن چت روم نیست که بلافاصله جواب بگیرید، اونم تو روز تعطیل . کمی صبر داشته باشید ، کسی اگه جواب داشته باشه میده بهتون.ماژول ایرانیش در حال تهیه است که میتونید تیکت بزنید تا در جریان جزئیاتش باشید. ماژولهای خارجی هم داره که باید از طراحش بپرسید روی زبانهای راستچین هم پشتیبانی میکنه یا خیر. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina0935 ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلامدوست عزیز ، انجمن چت روم نیست که بلافاصله جواب بگیرید، اونم تو روز تعطیل . کمی صبر داشته باشید ، کسی اگه جواب داشته باشه میده بهتون.ماژول ایرانیش در حال تهیه است که میتونید تیکت بزنید تا در جریان جزئیاتش باشید. ماژولهای خارجی هم داره که باید از طراحش بپرسید روی زبانهای راستچین هم پشتیبانی میکنه یا خیر. موفق باشیدتشکر از جوابتون ولی من چه شکلی از طراح خارجی بپرسم؟ باز هم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .