administrator ارسال شده در خرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2012 سلام دسترسی من به بخش مدیریت قطع شده باید چی کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 با سلام خدمت دوست عزیز منظورت از اینکه دسترسیت قطع شده چیه ؟ یعنی آدرس یادت رفته ؟ پسورد یادت رففته یا کلاً فایلها را پاک کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina_rp ارسال شده در مرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2012 سلام منم دسترسی ندارم و حتی از طریق phpmyadmin هم پسوردم رو ریست کردم ولی فایده ندارهوجود دارد 1 خطا چنین کاربری وجود ندارد و یا رمز عبور اشتباه است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در مرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2012 سلام منم دسترسی ندارم و حتی از طریق phpmyadmin هم پسوردم رو ریست کردم ولی فایده ندارهوجود دارد 1 خطا چنین کاربری وجود ندارد و یا رمز عبور اشتباه است برای من هم جدیدا همین مشکل چندین بار پیش اومد درخواست رمز جدید بده ، به ایمیل شما ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 من دچار این مشکل شدم ولی ایمیلم هم نمیشناسهچیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 در بخش فروشگاه ثبت نام کنید با ایمیل دلخواهبه دیتابیس در phpMyadmin مراجعه کنیدبه جدول ps_costumers مراجعه کنیدمحتویات ایمیل و رمز عبور رو از این قسمت کپی کنیدبه جدل ps_employee مراجعه کنیدایمیل و رمز کپی شده رو در اینجا وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .