p3ym4n ارسال شده در خرداد 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2012 سلام دوستان من یکسری محصول دارم که تو چند تا شاخه قرار میگیرن ، خوشبختانه نحو چینششون رو میشه تغییر داد اما نمی دونم که آیا امکانی هست تا یک محصول که توی چند شاخه قرار داره رو با نام های مختلف توی هر کدوم از آنها قرار بدیم؟ اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی بکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2012 من علت این کار رو نمیدونم اما محصولی که اسمش عوض بشه دیگه همان محصول نیست و یک محصول جدید به حساب میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در خرداد 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2012 میدونی دانوش جان مثلاً یه درس هست که تو رشته ی فناوری اطلاعات اسمش یه چیزه تو علوم کامپیوتر یه چیزه دیگه ولی محتوا و کدشون یکیه فقط اسماشون فرق می کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2012 نحوه ذخیره سازی در دیتابیس رو هم در نظر بگیرید. بعید میدونم این کار امکان پذیر باشه مگر این که یک ماژول نوشته بشه تا یک عنوان دوم برای محصول شما ایجاد کنه.دوستان اگه ایده ای دارند بیان کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .