thekoroush ارسال شده در خرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2012 سلام وقت همگی بخیر باشه .من یک مشکلی برام پیش اومده که تا به حال باهاش برخورد نکرده بودم . ورژن پرستای من 1.4.4.1 هستش . امروز که میخواستم محصول جدید تعریف کنم همه رو میشه تعریف کرد تا میرسیم به به بخش توضیحات ... توضیحات کوتاه هم مشکلی نیست ولی توضیحات کامل رو که میخواهم بنویسم اصلا اجازه نوشتن نمیدهد !!! اصلا مخم کار نمیکنه که چه باید کرد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2012 با یک مرورگر دیگه امتحان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در خرداد 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2012 با یک مرورگر دیگه امتحان کنید.خدا خیرت بده اینو حواسم نبود . نسخه جدید فایرفاکس موزیلا گویا باهاش سازگار نیست . با اپرا بالا اوردمش اوکی بود .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .