farhad_r3 ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 کم نشان دادن هزینه کل محصولات از وقتی که ماژول فروتل را نصب کردم این مشکل واسم به وجوداومد. ماژول را کامل پاک کردم اما بازم این مشکل برطرف نشده ونمیدونم چجوری باید برطرفش کنم. برای مثال یک محصول 10,000 تومنی را در سبد خرید 9,709 تومن نشون میده. ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 فایل هایی که در قالب جایگزین کردید رو به حالت اول برگردونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در تیر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 با استفاده از بکاپم فایل های قبلی را جایگزین کردم اما بازم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 فایل ها رو از داخل پک نصب پرستاشاپ برگردونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 اینکار هم انجام دادم اما بازم فایده نکرد دیگه نمیدونم چیکارش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 ادرس فروشگاه تون رو بزارید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 http://learnpc.ir/shop/ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 مشکل از تعریف حامل هاتون هست یه بار دیگه بررسی کنید اون قسمت رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .