sepahan ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 من برای نمایش محصولات در صفحه اصلی از ماژول محصولات پرطرفدار برای 1.4 استفاده میکنم اما یک قسمت اضافی طبق عکس ایجاد میشودنمی توانم هم از ماژول محصولات جدید اضافه کنم چون طی چند وقت اخیر محصول جدیدی اضافه نشده خالی نشان میدهدلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 قالب پیش فرض استفاده میکنید؟آدرس سایت رو بدید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 این خط رو به global.css اضافه کنید و صفحه رو رفرش کنید. #featured-products_block_center div.block_content ul { height: 100% !important; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 این خط رو به global.css اضافه کنید و صفحه رو رفرش کنید. #featured-products_block_center div.block_content ul { height: 100% !important; } با سپاس از شمابله آخر فایل اضافه کردم و حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .