mragol ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 درود دوستان من عكس هدر بلوك رو عوض كردم ولي نام بلوك خيلي سمت راست چسبيده اگه ميشه راهنمايي كنيد تا نام بلوك رو وسط چين كنيم يا يه ذره به سمت چپ متمايل كنم اينم عكسشhttp://bes.net46.net/photos/63c4a5e9b600.jpg [align=right]ويه سوال ديگه اينكه دوستان ميتونند آموزش درست كردن هدربلوك در فتوشاپ رو مثل بازارچه پرستا توضيح بدند مثل عكس زير [align=center] http://bes.net46.net/photos/32dd17b77fab.png [/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 شما باید padding-right رو در بلوک مربوطه تغییر بدید. البته در فایل css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در تیر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 درود Danoosh جان من اين تنظيمات رو براي كل بلوكها ميخواستم اگه ميشه درباره تنظيمات كلي راهنمايي كنيد ضمنا مسير تنظيمات رو برام بنويسيد آخه من آماتورم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 اگر با css آشنا باشید متوجه منظور بنده میشید. بلوک ها با نام کلاسشون یا شناسه (id) مشخص میشن و در css با استفاده از نام کلاس یا شناسه خصوصیاتشون رو مشخص میکنند. یعنی وقتی یک کلاس رو تغییر بدید تمام بلاک هایی که از این کلاس استفاده میکنند تغییر میکنند.شما باید از ابزاری مثل firebug روی فایرفاکس که آموزشش در انجمن موجوده استفاده کنید تا نام کلاس و آدرس خطش در فایل css رو پیدا کنید.این ابزار به طور پیش فرض در کروم وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 درود دوستان من با ويرايش كردن فايل global.css در مسير themes/prestashop/css و پيدا كردن كدdiv.block h4و اضافه كردن اين كد در خط دوم موفق شدم اينكارو انجام بدم آيا درسته؟padding-left: 0.5em; padding-right: 0.5px; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 اگر موفق شدید که درسته. دیگه نیازی به پرسیدن نیست.اگر در این پوشه themes/prestashop/css اعمال کردید و جواب نداد قالب شما شاید دو جهته باشه (مانند قالب پیش فرض 1.4.6.2) و باید themes/prestashop/css/rtl رو ببینید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .