mlh_zahedi ارسال شده در فروردین 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 با سلام و خسته نباشید نسخه جدید پرستا رو از روی خود سایت پرستا نصب کردم ، زبانش فارسی هست اما قالب پیش فرض راستچین نیست، و مشکل دیگه اینه که از قالب های رایگان (نمونه ساتنا ) شما هم که روش نصب ( فابل رو به صورت زیپ شده اپلود میکنم و فعال میکنم ) میکنم باز هم همون مشکل رو داره راست چین نیست. آیا مراحل نصبم مشکلی داره؟یا گزینه ای داره داره که باید تغییر بدم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
modernhosting.ir ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 با سلام و خسته نباشید نسخه جدید پرستا رو از روی خود سایت پرستا نصب کردم ، زبانش فارسی هست اما قالب پیش فرض راستچین نیست، و مشکل دیگه اینه که از قالب های رایگان (نمونه ساتنا ) شما هم که روش نصب ( فابل رو به صورت زیپ شده اپلود میکنم و فعال میکنم ) میکنم باز هم همون مشکل رو داره راست چین نیست. آیا مراحل نصبم مشکلی داره؟یا گزینه ای داره داره که باید تغییر بدم؟ با تشکر درود بر شمااگر امکان داره براتون دسترسی بذین تا براتون چک کنم چه ایرادی ممکنه وجود داشته باشهبنده خودم هم زیاد وارد نیستمم ولی خیلی تحقیق کردم و توی نصبش مشکلی ندارممیتونم براتون نصبش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .