esmail ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 سلامکسی حال داره بگه برای برداشتن کامل یک قسمت مثل فوتر از یک قالب و افزودن به یک قالب ئیگه که چیزیش خراب نشه باید چکار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 کد html شو رو بزارید توی footer.tpl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmail ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 این کدو از کجا بردارم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 با استفاده از افزونه فایرباگ در فایرفاکس میتونید کدش رو بدست بیاریداموزشش هم در انجمن هست سرچ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 فوتر شامل فایل footer.tpl و ماژول هایی میشه که در فوتر جا داده شدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmail ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 من الان فیل های دو قالب مختلف رو دارمحالا مثلا اگه بخوام فوتری که در قالب 1 هست رو به قالب 2 ببرم چه کار باید کرد.با گذاشتن footer.tpl که کردم نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 عرض کردم که footer.tpl فقط خود فوتر هست. باید در بخش ماژول های سایتتون ببینید چه ماژول هایی در فوتر هستند.این ماژول ها معمولا در داخل قالب داخل پوشه modules تغییراتی داده شدن.بعد از کپی کردن ماژول های مربوطه باید در سایت جدید هم این ماژول ها رو به موقعیت فوتر اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .