giga0101 ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلام دوستان.من قالبم دیجیتاله ناخواسته ماژول اسلایدر رو بروز رسانی کردم و قالبم به مشکل خورد.کسی ماژول اسلایدر داره؟ میخوام شبیه اسلایدر پیش فرض ساده باشه.ممنون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 سلاماز داخل نسخه پرستاشاپ انجمن بردارید موفق باشید واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در فروردین 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 ممنون دوست عزیز.همان طور که فرمودید ورژن قدیمی رو نصب کردم نمیدونم چرا باز هم مشکل دارد! در حقیقت وقتی ماژول Parallax را غیر فعال میکنم این مشکل به وجود می آید حتی خاصیت واکنشگرایی خود را از دست می دهد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در فروردین 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 دوستان کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 ماژول پارلاکس؟ آدرس سایتتون؟ واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 بله. shop.peno.irالبته الان بک گراند ماژول رو سفید گذاشتم و هیچ تصویری نداره که به صورت پارلاکس نمایش بده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلامپرستاشاپ ماژول پارالاکس ندارهسایتتون هم برای من باز نشد موفق باشید واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 از جایی که ماژول پارالاکس رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید. خطای jQuery دارید توی سایتتون واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 ماژول رو از انجمن اصلی پرستاشاپ به رایگان دانلود کردم لذا پشتیبانی خاصی ندارد!الان مشکل اصلیم اسلایدره که کلا بهم ریخته و ویژگی واکنشگرایی نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .