eershab ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 سلام منم مشکل عدم نمایش تصاویر محصولات رو داشتم که با غیر فعال کردن url آشنا مشکلم حل شد ولی بعد که در مورد مزایای اون خوندم با هاستینگ خودم صحبت کردم و گفتم شما باید اجازه بازنویسی url ها رو بدین ولی متوجه منظور بنده نمی شن دقیقا باید بهشون چی بگم ممنون سرور از نت افراز هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 بازنویسی url یا mod_rewrite باید اینا فعال باشن که فکر میکنم فعال باشه نیازی نیست چیزی بگین .شما گزینه url آشنا و url بومی رو فعال کن بعدش از توی هاست (جایی که پرستا نصبه) فایل htaccess رو پاکن بعد کش مرورگر و پرستاشاپ رو پاک کن . درست میشه بعدش برای ایجاد دوباره htaccess برو به url , سئو ذخیره بزن که فایل ساخته بشه (برای ایجاد امنیت ضروری هست)این برای 1.6 بود اما فکر میکنم برای شما هم شبیه همین باشه واکنش ها : eershab و Alireza Rasouli 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shabro ارسال شده در تیر 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2017 بازنویسی url یا mod_rewrite باید اینا فعال باشن که فکر میکنم فعال باشه نیازی نیست چیزی بگین .شما گزینه url آشنا و url بومی رو فعال کن بعدش از توی هاست (جایی که پرستا نصبه) فایل htaccess رو پاکن بعد کش مرورگر و پرستاشاپ رو پاک کن . درست میشه بعدش برای ایجاد دوباره htaccess برو به url , سئو ذخیره بزن که فایل ساخته بشه (برای ایجاد امنیت ضروری هست) این برای 1.6 بود اما فکر میکنم برای شما هم شبیه همین باشه متاسفانه با انجام دادن این کار هم مشکل من حل نشد (تصاویر محصولات را نشان نمی دهد) سرور از نت افراز تهیه شده و افزونه mod_rewrite فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .