armin008 ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 این ماژول IP مشتری رو ذخیره می کنه، یعنی وقتی کسی سفارشی رو انجام میده، آی پی سیستمش هم ذخیره میشه. می تونید از قسمت سفارشات با کلیک بر روی هر سفارش IP رو هم در پایین قسمت پیام ها مشاهده نمایید. سازگار با نسخه هاي 1.3-1.4 order-ip-log.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 تست شده هست بچه ها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در تیر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 تست شده هست بچه ها؟ من الان خودم دارم از اين ماژول استفاده ميكنم روي 3 و 4 تست شده بدون هيچ مشكلي اگه احتياج به تاييد مديران داريد كه مديران بايد زحمتشو بكشن وتست كنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 با چه نامی نصب میشه ؟؟آپلود شده اما نتونستم برای نصب کردن پیداش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 ip کاربر رو تو صفحه سفارشی که داده نشون میده ، توی ماژول ها لیست نمیشه ، اگر هم بشه فقط اسمش هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در بهمن 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2017 سلام. برای نسخه 1.6 سازگار نشده؟ برای وقتایی که با کارت سرقتی پرداخت کنن خدای نکرده، خیلی لازمه نمایش آی پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .