sepahan ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 سلام به همهبچه ها اگه بخواهیم سایتی که در فایرفاکس همه چیزش درسته فقط در گوگل کروم یکم بهم ریختس را درست کنیم که با گوگل کروم هم تنظیم باشه در فایل css باید چه تغییراتی داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 بستگی داره که مشکل چی باشه عموما با یه فایل css میشه که ظاهر رو برای اکثر مرورگر ها درست کرد اما بعضی وقت شاید نیاز به فایل های css مختلف برای مرورگرهای مختلف باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 بستگی داره که مشکل چی باشه عموما با یه فایل css میشه که ظاهر رو برای اکثر مرورگر ها درست کرد اما بعضی وقت شاید نیاز به فایل های css مختلف برای مرورگرهای مختلف باشهالان من یه فایل css دارم همه چیز درسته در گوگل کروم اما لیست محصولاتم بهم میریزه وقتی روی یک شاخه میرم در حالیکه صفخه اول که ماژول محصولات پر طرفدار هست مرتبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 یه راه حل مسخره براش پیدا کردم اگه قول بدین نخندین میگم :دی اونم اینکه اومدم تو فایل product-list.tpl از قالبم به جای class="block_right و class=block_center قرار دادم class=block_content نیازی هم نبود هی فایل های css را دستکاری کنم.....بله قبول دارم پایه علمی نداره :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 بستگی داره که مشکل چی باشه عموما با یه فایل css میشه که ظاهر رو برای اکثر مرورگر ها درست کرد اما بعضی وقت شاید نیاز به فایل های css مختلف برای مرورگرهای مختلف باشهچجوری میشه برای هر مرورگر css جدا تعریف کرد ؟ جالب بود/. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 با استفاده از جاوااسکریپت باید مرورگر رو تشخیص داد و بعد از تشخیص بقیه کارها رو انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .