BehroozAhmadi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 سلام ... فروشگاه سبد آنلاین راه اندازی شده با پرستاشا فارسی و قالب پیشفرض پرستا ... محصولات متنوع با قیمت های مناسب ...درگاه پرداخت نقدی ...ارسال با پست سفارشی و پست پیشتاز ... فیلم ، سریال ، کارتون ، انیمیشن ، مستند ، لوازم کادویی ، تزیینی و کلکسیونیکتاب ، اسباب بازی و صد ها محصول متنوع دیگر که به مرور زمان به فروشگاه اضافه خواهند شد ...سبد آنلاینhttp://sabad-online.ir منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم ... واکنش ها : shop و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 سلام ... فروشگاه سبد آنلاین راه اندازی شده با پرستاشا فارسی و قالب پیشفرض پرستا ... محصولات متنوع با قیمت های مناسب ...درگاه پرداخت نقدی ...ارسال با پست سفارشی و پست پیشتاز ... فیلم ، سریال ، کارتون ، انیمیشن ، مستند ، لوازم کادویی ، تزیینی و کلکسیونیکتاب ، اسباب بازی و صد ها محصول متنوع دیگر که به مرور زمان به فروشگاه اضافه خواهند شد ...سبد آنلاینhttp://sabad-online.ir منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم ... سلامآیا قصد استفاده از قالب های زیبای پرستاشاپ رو ندارین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BehroozAhmadi ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 سلامآیا قصد استفاده از قالب های زیبای پرستاشاپ رو ندارین؟ بله ، حتما ...قالب های فوق العاده ای داره بازارچه پرستا ...اما کمی قیمت هاش برای من بالاست که ان شاء الله با گسترش فروشگاه ، قالب ها و ماژول های حرفه ای و تجاری هم خرید میشه ...با تجربه ای که قبلا از وبلاگ و وردپرس داشتم و همچنین برخی سیستم های مشابه فروشگاه ساز ، پرستا شاپ واقعا دست آدم رو برای گسترشکار خیلی باز میزاره ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 بله ، حتما ...قالب های فوق العاده ای داره بازارچه پرستا ...اما کمی قیمت هاش برای من بالاست که ان شاء الله با گسترش فروشگاه ، قالب ها و ماژول های حرفه ای و تجاری هم خرید میشه ...با تجربه ای که قبلا از وبلاگ و وردپرس داشتم و همچنین برخی سیستم های مشابه فروشگاه ساز ، پرستا شاپ واقعا دست آدم رو برای گسترشکار خیلی باز میزاره ... دقیقامن دو ساله که با پرستاشاپ آشنا شدممشاور چندین وبسایت بودم رو برای سه تا فروشگاه خرید کردمپارمیس رو برای دو فروشگاهو.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .