[email protected] ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 با سلام آیا ماژولی وجود دارد که کاربران بتوانند نظر خود را درباره سایت بنویسند؟به گونه ای که کابران جدید بتوانند با خواندن نظرات قبلی با نقاط تقوت و ضعف سایت آشنا شوند. خبرنامه یا بلاگ فقط یک طرفه است و ارائه دهنده سایت کابران را از اخبار جدید مطلع می کند. آنچه که من به دنبال آن هستم ، امکان comment گذاشتن می باشد . لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا چنین امکانی وجود دارد؟ من از پرستا شاپ 1.3 استفاده می کنم با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2012 ماژول نظرات در پرستاشاپ وجود داره. كافي است نصبش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 ماژول نظرات در پرستاشاپ وجود داره. كافي است نصبش كنيد اون نظراات برا هر محصوله یا میشه کلی برا سایت در نظر گرفت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 برای هر محصول هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 خوب اگه بخوایم یه نظر خواهی واسه سایت تو صفحه اول داشته باشیم چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2012 باید شخصی براتون تهیه بشه. فکر نمیکنم ماژول رایگان برای این کار باشه.مگر این که از این سایتهایی که خدمات وب میدن و کامنت باکس هم دارن استفاده کنید و با استفاده از ماژول تبلیغات در همه جای سایت کدش رو قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 با سلامدر مااژول نطراتی که روی پرستا هست فقط میشه از پنل مدریت اون رو جهت نمایش تایید کرد و امکانی برای پاسخ دادن به اون نظر وجود نداره و اگر بخواهیم پاسخی بدیم باید به صفحه محصول در سایت رفته و اونجا با یک اسم جواب بدیم. آیا ماژول نظراتی هست که برای هر سوالی جواب رو در همون سوال جواب بده؟؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 باید از ماژول پرسش و پاسخ (Q & A) که هم رایگان و هم غیر رایگانش موجوده استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bloodthirsty ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 ماژول نظرات در پرستاشاپ وجود داره. كافي است نصبش كنيدسلامتوی فروشگاه من پایین صفحه محصولات هیچ قسمتی برای ثبت نظر نیست.از طرفی توی قسمت ماژول ها هم ماژولی به اسم نظرات نیست که فعال یا غیر فعال کنم...ممکنه بفرمایید چطور میتونم ین قسمت رو به سایت اضافه کنم؟امکان داره ماژول رو پیست کنید برای من؟نسخه پرستاشاپ : 1.6.1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 توی قسمت جستجو عبارت comment رو تایپ کنید تا ماژول رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .