nima-mahi ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 با سلام من 31 محصول رو در فروشگاه هم تعیین کردم و 6 تعداد محصولات برای نمایش رو انتخاب کردم در صحفه ی اصلی فروشگاه انتخاب کردم اما فقط به 6 محصول اول دست رسی دارم و گذینه ای برای ورق زدن به صفحه بعدی موجود نیست که به صفحه ی دوم رجوع کنم لطفأ کمک کنید دلیلش چی میتونه باشه یا اگر تنظیمات خاصی داره اینم آدرس سایتمhttp://parsa-crystal.com با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 سلامدوست عزیز ماژول پیشفرض صفحه اول ، دارای صفحه بندی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima-mahi ارسال شده در تیر 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 سلامدوست عزیز ماژول پیشفرض صفحه اول ، دارای صفحه بندی نیست موفق باشیدبا سلام و درود برای صفحه بندی باید چیکار کرد آیا راهی تنظیماتی چیزی دارد که بتونم صفحه بندی ماژول پیشفرضم رو؟ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima-mahi ارسال شده در تیر 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 با سلام و درود برای صفحه بندی باید چیکار کرد آیا راهی تنظیماتی چیزی دارد که بتونم صفحه بندی ماژول پیشفرضم رو؟ ممنون میشم کمکم کنیدیعنی شما میگین بر فرض مثلا اگر 200 عدد محصول تعریف شده باشه باید در صفحه ی اصلی باشه؟ اینجوری فکر نمیکنید که به لود شدن سایت و بالا اومدن فروشگاه رو رو به کندی بالا اومدن میکنه و اگر یک مشتری یا بازدید کننده از اینترنت خوبی برخوردار نباشه و یا اصلا صحفه رو بخاد پیدا کنه براش چقدر سخته الان امروزه بازدیدکنندگاه سایت ها همیشه مشتاق به یک فروشگاهی هستن که راحت باشه و بشه قشنگ و به ترتیب دیدن و خرید کرد نه این که بخاد بابت هر محصول هی صبر کنه تا سایت بالا بیاد ضمنا این عمل نداشتن صفحه بندی باعث مشکلات مدیرت فروشگاه میشه و به مراتب پرستا شاپ کشش پر میشه و عملکرد ضعیف تری رو دربر داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .