david.mod ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 من چند حامل پستی تعریف کردم میخواهم سفارشها را خودم از طریق پست و پیک موتوری ارسال کنم به این صورت که تا مبلغ فاکتور خرید 80 هزار تومن هزینه پست 7 تومن مبلغ 150 هزار تومن هزینه پست 12 تومن از 150 تا 250 هزینه پست 15 تومن و بیشتر از 250 ارسال رایگان اما بعد تعریف حامل و ایجاد محدوده ها درست کار نمیکنه یک مبلغی بصورت فیکس و پیشفرض اضافه میشود به جمع فاکتور به ازاای هر کالای انتخابی مثلا کالایی که در یک فاکتور 2 بار انتخاب شده به ازای دفعات انتخابی هزینه حمل ثابتی برایش اضافه گردیده . من میخوام به ازای مبلغ نهایی فاکتور هزینه حمل اضافه شود نه به تعداد کالاهای انتخابی در هر فاکتور ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگر ماژولی هست معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 توی قسمت ارسال - تنظیمات، ببینید هزینه جابجایی همون مبلغی نیست که به صورت پیشفرض اضافه می شه!اگر همون مبلغ هست، صفر کنید تا اون مشکل رفع بشه. واکنش ها : david.mod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .