kamelkhan ارسال شده در تیر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزماژول زرین پال رو از خود آزمایشگاه زرین پال گرفتم میزنه با موفقیت نصب شد اما متاسفانه اصلا به لیست ماژول ها اضافه نمیشه از بازارچه دانلود کردم و نصب شد پیکربندی کردم اما وقتی مشتری برای پرداخت کلیک میکنه مینویسهعدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده!!!تو هر تایپیکی هم که نگاه کردم جوابی پیدا نکردم خواهشا راهنمایی کنید.از پرستا شاپ 1.6 استفاده میکنم و ورژن زرین پالم 1.3 و هاستم میهن وب هاست هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزماژول زرین پال رو از خود آزمایشگاه زرین پال گرفتم میزنه با موفقیت نصب شد اما متاسفانه اصلا به لیست ماژول ها اضافه نمیشه از بازارچه دانلود کردم و نصب شد پیکربندی کردم اما وقتی مشتری برای پرداخت کلیک میکنه مینویسهعدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده!!!تو هر تایپیکی هم که نگاه کردم جوابی پیدا نکردم خواهشا راهنمایی کنید.از پرستا شاپ 1.6 استفاده میکنم و ورژن زرین پالم 1.3 و هاستم میهن وب هاست هست. البته اینو هم بگم وب گیت زرین پال براحتی کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maysam ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 البته اینو هم بگم وب گیت زرین پال براحتی کار میکنه من هم همین مشکلو داشتم. فایل زیپ رو آپلود کردم و بعد اکسترکت کردم تو فولدر ماژول ها. تو لیست نصب اومد ولی به در گاه وصل نمیشد. رفتم تو سایت خود زرین پال ورژن nosoap رو دانلود کردم و اونو نصب کردم مشکلم حل شد.ورژن من ۱.۶.۱.۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در مرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 من هم همین مشکلو داشتم. فایل زیپ رو آپلود کردم و بعد اکسترکت کردم تو فولدر ماژول ها. تو لیست نصب اومد ولی به در گاه وصل نمیشد. رفتم تو سایت خود زرین پال ورژن nosoap رو دانلود کردم و اونو نصب کردم مشکلم حل شد.ورژن من ۱.۶.۱.۴ ممنون دوست عزیزمن هم از ورژن nosoap استفاده میکنم اما گفتم اگه درگاه مستقیم راه بیفته بهترهحالا که چاره نیست مجبوریم دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزماژول زرین پال رو از خود آزمایشگاه زرین پال گرفتم میزنه با موفقیت نصب شد اما متاسفانه اصلا به لیست ماژول ها اضافه نمیشه از بازارچه دانلود کردم و نصب شد پیکربندی کردم اما وقتی مشتری برای پرداخت کلیک میکنه مینویسهعدم اتصال به بانک یا سرویس دهنده!!!تو هر تایپیکی هم که نگاه کردم جوابی پیدا نکردم خواهشا راهنمایی کنید.از پرستا شاپ 1.6 استفاده میکنم و ورژن زرین پالم 1.3 و هاستم میهن وب هاست هست. برای عدم نمایش تو لیست ------» توی فایل ماژول زرین پال یه فایل با نام "help-man-ra-bekhanid.jpg" همچین فایلی با فرمت عکس هست که قبل از نصب باید بخونید.طبق راهنمایی باید یه تغییر نام انجام بدید بسته به فایلی که انتخاب می کنید وگرنه هیچ مشکلی نداره (ماژول رو از خود سایت مربوطه (زرین پال) دانلود کنید)موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .