mohammad ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 با عرض خسته نباشید من این مشکل رو دارمهر کی می خواهد ثبت نام کننده تو فرم اول این خطا رو میده :کد پستی 10 رقمی وارد میشه و ... این ارور رو میده 1 خطا وجود دارد : Zip/ Postal code نامعتبر است.باید به شکل های زیر نوشته شود: یه راه حل بدب لطفا بعد اینکه من چجوری :یک عنوان برای آدرس جهت مراجعات بعدی تعیین کنیدرو حذف کنم . اصلا نمی دونم به چه دردی می خووره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 شما برو به این سربرگ و احتمال زیاد راه حلو پیدا می کنی :حمل > کشور ، بعد هم ایران رو انتخاب کن و اونجا میتونی تنظیمات لازم رو انجام بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 عنوان برای آدرس ضروری است. شما میتونید آدرس های زیادی داشته باشید. به طور مثال: خانه - اداره - مغازه یا آدرس یک دوست برای ارسال هدیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در تیر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 اقا کد پستی ایران 10 رقم است و 10 رقم را وارد می کینم پیغام خطا میده باید فقط 5 6 رقم وارد کنیم تا ارور ندهلطفا راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 آدرس کشور ایران به صورت پیش فرض xxxxx-xxxxx تعیین شدهدقیقاً همانطوری که پشت کارت ملی ها درج شدهاگر تغییرش دادید از تب حمل - کشورها - ایران - ویرایش درستش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .