itesalat ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 این ماژول باعث میشه هوای سایتتون برفی شه هرچند که فصلش نیست ولی خوب جالبه برفشو میتونید تنظیم کنید که اروم بباره یا بورانی میتونید تنظیم کنید که دنبال موس بازدید کننده باشه.من خودم این ماژولو تست کردم درست کار میکنه . maofree_snowstorm.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanesfahani47 ارسال شده در بهمن 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2016 با سلام اخطار خطایی هنگام اضافه کردن آرشیو به پوشه ماژول رخ داد. نمایش داده می شود لطفا جهت نصب راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 سلام بر شما. دوست عزیز این پست برای سال 2012 هست. فکر نمیکنم این ماژول الان با پرستاشاپ شما سازگار باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .