afzal ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 وقت بخیرجهت ساخت شاخه و دسته بندی در آخرین ورژن که تازه دانلود و نصب شده است مشکل دارم1 - دسته بندی نمی توان ساخت2 - وقتی شاخه را می سازم و می خواهم در آن شاخه محصول را قرار دهم نمی شود و فقط اعلام می کند یک شاخه به نام صفحه اصلی هست و فقط محصول در آن قرار می گیرد3 - مشکل اصلی من با منو بالا هست ( می خواهم در منو بالا روی هر کلید که می زنم محصولات متفاوتی داشته باشم) اما هر محصولی اضافه می کنم فقط زیر کلید صفحه اصلی قرار می گیرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 ابتدا باید از بخش کاتالوگ - شاخه هادسته بندی های مورد نظرتون رو ایجاد کنید سپس میتونید وارد پیکربندی (ویرایش) ماژول منوی افقی شده و شاخه هایی که ایجاد کردید رو به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afzal ارسال شده در شهریور 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 ابتدا باید از بخش کاتالوگ - شاخه هادسته بندی های مورد نظرتون رو ایجاد کنید سپس میتونید وارد پیکربندی (ویرایش) ماژول منوی افقی شده و شاخه هایی که ایجاد کردید رو به منو اضافه کنیدمی خواهم لیست محصولات زیر تب لیست قیمت محصولات باشد اما هر کاری می کنم زیر تب صفحه اصلی قرار می گیرد / چه کاری باید انجام دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afzal ارسال شده در شهریور 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 shop.icat.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 خب مشکل اینجاست که شما شاخه "صفحه اصلی" رو به منو اضافه کردید. بجاش "شاخه" لیست قیمتتون رو به منو اضافه کنید خودش زیر منوهاش رو میاره براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afzal ارسال شده در شهریور 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 خب مشکل اینجاست که شما شاخه "صفحه اصلی" رو به منو اضافه کردید. بجاش "شاخه" لیست قیمتتون رو به منو اضافه کنید خودش زیر منوهاش رو میاره براتونالان صفحه اصلی رو حذف کردم و باز هم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 بنده عرض کردم بجاش "شاخه" لیست قیمتتون رو به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afzal ارسال شده در شهریور 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 بنده عرض کردم بجاش "شاخه" لیست قیمتتون رو به منو اضافه کنیددوست عزیز ضمن تشکر از همراهی شما می توانید برای اینکه منوها را تکمیل کنم روش ساخت منو را به ترتیب اعلام نمایید مثال : ساخت شاخه / منو / قرار گرفتن منوها زیر هم و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 دوست عزیز ضمن تشکر از همراهی شما می توانید برای اینکه منوها را تکمیل کنم روش ساخت منو را به ترتیب اعلام نمایید مثال : ساخت شاخه / منو / قرار گرفتن منوها زیر هم و ... اول از منوی کاتالوگ >> شاخه ها، شاخه مورد نظر رو ایجاد کنید.به منوی ماژول ها >> ماژول ها ، برید و ماژول منوی افقی بالا رو جستجو کنید. حالا شاخه مورد نظرتون رو اضافه کنید (نیازی به اضافه کردن زیرشاخه ها نیست به صورت خودکار نمایش داده میشه).زیر شاخه های مورد نظرتون رو برای شاخه جدید (انتخاب شاخه جدید به عنوان والد) ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .