sylvester ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 سلام دوستانپیکر بندی اصلی پرستا را کدام فایل می سازه؟ منظورم اینه که معمولا یک فایل اصلی به نام index.php هست که فایل یا فایل های استایل تو هدر اون فایل لینک میشن و دایو ها با ترتیب خاصی شروع به چیده شدن میکنند. ولی ظاهرا پرستا اینگونه نیست. برای مثال دایو body که همه محتویات سایت رو فرا گرفته تو کدام فایل هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 header.tpl استایل ها به صورت داینامیک قرار میگرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 فایل خاصی نیست. سیستم گسترده ای داره. استایل ها میتونن از داخل قالب، سیستم پرستا و ماژول لود بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 من فکر میکنم با فایرباگ راحت بتونی محل هر چیزی را پیدا کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در تیر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 header.tpl استایل ها به صورت داینامیک قرار میگرنفایل خاصی نیست. سیستم گسترده ای داره. استایل ها میتونن از داخل قالب، سیستم پرستا و ماژول لود بشن. ببینید دوستان. من قصد دارم برای پس زمینه سایت 2 تا بگراند بندازم. این پس زمینه برای استایل body باید ست بشه.یک بگراند کوچک که با ویژگی repeat تکرار میشه و یک بگراند بزرگ که میفته روی قبلی. در اصل بگراند بزرگ 300 پیکسل ارتفاع داره و بالای سایت را میگیره و از 300 پیکسل به بعد اون بگراند کوچک وجود داره که مابقی صفحه تا پایین رو پر کرده.-----خوب من تنها چیزی که بنظرم رسید این بود یک دایو دیگه رو بکنم دایو والد body و بهش استایل repeat بدمچکار کم بنظرتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 باید تگ آغازین رو در مکان مناسب داخل فولدر قالب در header.tpl قرار بدیدو در footer.tpl این تگ رو ببندید این دو تا فایل به هم می چسبن و یک Master Page رو برای پرستاشاپ تشکیل می دن تنها اطلاعات ستون وسط در صفحات فروشگاه متغیره و همه جاها اعم از ستون چپ و راست ، فوتر و هدر در همه جا یکسانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 شما با css میتونی این تغییرات رو اعمال کنی.یک بکگراند به body بده و یک بکگراند به page فکر کنم درست بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در تیر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 {if !$content_only} {if isset($restricted_country_mode) && $restricted_country_mode} {l s='You cannot place a new order from your country.'} {$geolocation_country} {/if} %7B$img_ps_dir%7Dlogo.jpg?%7B$img_update_time%7D {$HOOK_TOP} {$HOOK_LEFT_COLUMN} {/if}[/php] footer.tpl {if !$content_only} {$HOOK_RIGHT_COLUMN} {$HOOK_FOOTER}Prestashop templates by taktazsoft.com1 | powered by presta-shop.ir {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .