sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 بچه ها این آدرسی که فایرباگ میده طبق این شکل به کدوم فایل برمیگرده؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 به هیج جا ! شما چیو میخای ادیت کنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 ببین من میخام مقایسه را که واسه قالبم غیر فعاله درست کنم دارم دو تا قالب را مقایسه میکنم از نظر فایل های tpl همه چی درسته اما موقع اجرای قالب خودم دکمه مقایسه ظاهر نمیشهبا فایر باگ هم که مبینم کد های مربوطه تو قسمت html نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 شما مشکل رو از خود ماژول پیگیری کن ، ینی دوتا فروشگاه رو میخای رو باهم مقایسه کنی اونم با فایرباگ !!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 نه منظورم این بود که قسمت مقایسه پرستاشاپ تو قالب اصلی هست و تو قالب من نه حالا من دارم خودم این دوتا را از لحاظ تغییرات کدی مقایسه میکنم این مقایسه با اون مقایسه فرق داشت خودم متوجه شدم مشکل قالب من این بود که قسمت include های مقایسه داخل فایل categiry.tpl از اجرا خارج شده بود :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrazhdari ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 سلام دارم با فایرباگ کار میکنم واسه آموزش و درک css یه سری کد هست که فایل css آن که فایرباگ به اون اشاره میکنه نامفهومه و بجای نام فایل css فایرباگ اسم دامنه سایتمو نشون میده .لطفا راهنمایی کنین که این کد ها تو چه فایلیه . لطفا عکسو مشاهده کنین. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 جناب اژدری از ویرایش فایل های قالب های غیر رایگان خودداری کنید چون پشتیبانیتون باطل میشه + این که با آپدیت قالب همه شخصی سازی هاتون از بین میرهدلیل این آدرس اینه که اون کدها داخل فایل css نیست و مربوط به ماژول مدیریت قالبه (که به صورت پویا استایل رو ادیت میکنه) واکنش ها : mrazhdari 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrazhdari ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 جناب اژدری از ویرایش فایل های قالب های غیر رایگان خودداری کنید چون پشتیبانیتون باطل میشه + این که با آپدیت قالب همه شخصی سازی هاتون از بین میرهدلیل این آدرس اینه که اون کدها داخل فایل css نیست و مربوط به ماژول مدیریت قالبه (که به صورت پویا استایل رو ادیت میکنه)چشم . ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .