sara.sh ارسال شده در مهر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 با سلام و وقت بخیر.من تو این مدت خیلی سرچ کردم در انجمن و ... تا بتونم تغییراتی کوچکی ایجاد کنم ولی موفق نشدم.سوال 1 : برای تغییر در نام "شاخه ها" در بخش مدیریت هرکار کردم نتونستم تغییر ایجاد کنم!http://uupload.ir/files/7y61_5.pngدر عکس بالا امکان تغییراسم "شاخه ها" به "محصولات" وجود داره؟می دونم امکان تغییر در زیر منوها هست. ولی شاخه ها قابل تغییر نبود!!!!!!لطفا راهنمایی نمایید.آیا باید در فایل tpl در دایرکت ادمین تغییر ایجاد کنم؟2. آیا اجازه این تغییرات وجود دارد؟3.مسیر فایل tpl را چطور پیدا کنم؟ از فایرباگ که امکانش وجود نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 سلام بر شما.نه مشکلی نداره میتونید تغییر ایجاد کنید.از طریق منوی بومی سازی >> ترجمه ها ترجمه ماژولانتخاب قالبزبان پارسی ماژول blockcategoriesموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samzi ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 با عرض سلام و خسته نباشید من این کارو کردم و اسم شاخه ها رو به محصولات تغییر دادم ولی هنوز توی ستون سمت راست همون شاخه ها میاد .در ضمن از قالب پانیذ استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 سلام کامپایل اجباری روشن کنید کش مروگر پاک کنید تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samzi ارسال شده در بهمن 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2016 سلام کامپایل اجباری روشن کنید کش مروگر پاک کنید تست کنید سلام دوست عزیز . ممنون از راهنماییتون.این کار رو انجام دادم ولی نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .